Zlatni jubilej Limene glazbe ,,Lašva” Nova Bila (1974-2024) – Poziv bivšim članovima orkestra

Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila u petak 3. svibnja 2024. godine slavi svoj zlatni jubilej – 50 godina uspješnog djelovanja. Centralna proslava održat će se u kongresnoj dvorani Hotela Central u Vitezu s početkom u 20 sati, a na nju pozivamo sve sadašnje i nekadašnje članove orkestra zajedno s njihovim obiteljima, kao i mnogobrojne prijatelje i donatore orkestra. Ideja je da taj jubilarni rođendan okupi zaista mnogobrojnu obitelj Limene glazbe ,,Lašva” Nova Bila te da ga proslavimo zajedno u svečanosti i dobrom raspoloženju.

U službenom dijelu programa pored glazbene točke orkestra i dodjele zahvalnica, održat će se promocija i podjela monografije orkestra pod nazivom ,,Znali smo trajati”, kao i projekcija kratkog dokumentarnog filma ,,Harmonija sjećanja”. U izradu monografije i filma u proteklih godinu dana uloženo je mnogo truda, energije, kreativnosti i ljubavi, sa svrhom da oni budu povijesno vrelo i dokument 50-godišnjeg djelovanja, koje će ostati zapis i putokaz budućim generacijama i članovima orkestra.

Nakon službenog dijela priredit će se domjenak za sve posjetitelje od kojih tražimo samo jedno – donesite dobro raspoloženje i uživajte u programu kojeg smo vam pripremili.

Svoj dolazak možete potvrditi putem maila hkcnova@gmail.com ili na broj telefona 063 688 547 (Viber, WhatsApp).

Donatori proslave zlatnog jubileja Limene glazbe ,,Lašva” Nova Bila su: Općina Travnik, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa SBK/KSB, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Fondacija za muzičke, scenske i likovne umjetnosti, Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.