VS Lašvanske dive nastupile u Mostaru povodom obilježavanja 32. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane i 19. obljetnice utemeljenja 1. pješačke pukovnije Oružanih snaga BiH

VS „Lašvanske dive” su u ponedjeljak 8. travnja 2024. godine nastupile u vojarni „Stanislav Baja Kraljević“ u Rodoču kod Mostara na održavanju središnje svečanosti povodom obilježavanja 32. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane i 19. obljetnice utemeljenja 1. pješačke pukovnije Oružanih snaga BiH.

U nazočnosti brojnih uzvanika i visokih vojnih dužnosnika u glazbenom dijelu programa nastupile su Lašvanske dive koje su uz glasovirsku pratnju profesora Josipa Popovića, pratnju Josipa Vukoje na gitari i pod vodstvom profesorice Nanarele Bajo izvele pjesmu „Poljubi zemlju“.

U glazbenom dijelu programa, kao solistica, članica i menadžer Diva, uz pratnju benda nastupila je Ilijana Budimir Trupina otpjevavši dvije pjesme: „Najljepše su oči moje majke“ i „Na kamenu rođen“.

Svaki nastup sa sobom nosi puno lijepih stvari, ali najljepše su one vezane za rađanje novih poznanstava i prijateljstava. Na ovom događaju u glazbenom dijelu program nastupila je i predivna Lucija Zovko.

Dive ističu kako je ovo bio još jedan odličan nastup kojim se ponose te organizatorima zahvaljuju na pozivu kojim su počašćene.