Održan sastanak sekcija koje djeluju unutar HKC-a

U Hrvatskom kulturnom centru Nova Bila djeluje osam različitih kulturnih udruženja i sekcija koje međusobno izvrsno surađuju na različitim aktivnostima i projektima.

Danas smo imali sastanak voditelja: Limene glazbe ,,Lašva” Nova Bila koju su predstavljali predsjednik Marinko Matošević, tajnik Dragan Đido i kapelnik Josip Popović, Kazališta mladih ,,Korifej” kojeg je predstavljala voditeljica Anela Križanac, VS Lašvanske dive koje je predstavljala voditeljica Nanarela Bajo, Male škole puhača koju je predstavljao voditelj Filip Udovčić, Dječjeg zbora ,,Radost” HKC-a kojeg su predstavljale voditeljice Lucija Džepina i Andrijana Lončarević, Ansambla gitara HKC-a i voditelja Alojza Čakarića te Zbora Osnovne škole Nova Bila kojeg je predstavljao voditelj Slaven Čović, a sastanku je prisustvovao i projekt menadžer HKC-a Marko Zovko.

Nova Bila je malo mjesto, ali se zbilja može ponositi da u jednom kulturnom centru okuplja ovoliko glazbenih i drugih umjetničkih sekcija, koje godišnje ostvare 50-ak nastupa, koncerata, predstava itd.

Na sastanku se evaluirao dosadašnji rad i suradnja, a najavljeni su i novi zajednički projekti o čemu ćete biti uskoro obaviješteni.