Članovi HKC-a: Anela Križanac, Gabrijel Grubešić i Marko Matošević nastupili na Božićnom koncertu Ministarstva obrane BiH

U povodu obilježavanja dolazećeg Božića, u Domu Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, 17. prosinca 2019. godine, upriličen је tradicionalni božićni koncert i svečani prijem kojem je domaćin bila ministrica obrane Bosne i Hercegovine Marina Pendeš.

Iznimno nam je zadovoljstvo da su na tom izuzetnom koncertu kao izravni sudionici nastupila čak tri člana HKC-a. Naime, Anela Križanac je bila voditeljica programa, a Marko Matošević i Gabrijel Grubešić, dugogodišnji članovi naše Limene glazbe, su nastupili kao glazbenici Vojnog orkestra OS BiH.

Istaknut ćemo da je Anela Križanac (program menadžer Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila) već treću godinu zaredom voditeljica programa Božićnog koncerta Ministarstva obrane BiH.

Velika čast našega Centra je da naši djelatnici ispunjavaju tako visoke kriterije najviših državnih događaja, te da imaju važnu ulogu u kreiranju i moderiranju istih.

Ovom prilikom se zahvaljujemo Ministarstvu obrane BiH na čelu s ministricom Marinom Pendeš na prepoznavanju i afirmiranju našega centra, koji ovime, na jedan način, prelazi lokalne okvire djelovanja.

Važno je kazati kako su na spomenutom koncertu proteklih godina nastupile VS Lašvanske dive kao još jedna sekcija HKC-a Nova Bila.