Limena glazba nastupila na ,,Božićnom koncertu” Katoličkog školskog centra ”Sv. Pavao” Zenica

U utorak 19.12. održan je ,,Božićni koncert” Katoličkog školskog centra ”Sv. Pavao” Zenica, a na njemu kao gost drugu godinu zaredom nastupio je i orkestar Limene glazbe ,,Lašva” Nova Bila. Vodstvo našeg orkestra zahvaljuje se organizatoru na pozivu i gostoprimstvu te uz čestitke na vrlo dobro pripremljenom koncertu nadamo se nastavku suradnje i sljedeće godine.

U prepunom školskom amfiteatru koncert je počeo unošenjem betlehemskog svjetla kojega su donijeli članovi Saveza izviđača Zenice te je nastavljen nastupom školskih mažoretkinja, mlađe ritmičke sekcije te zbora učenika od drugog do četvrtog razreda Osnovne škole.

Nakon toga publika je mogla uživati u izvedbama nekih od najljepših božićnih pjesama koje su izveli školski zbor i orkestar uz soliste: Noru Sarajlić, Karmelu Udovčić, Snježanu Jurić, Mašu Perić, Aylin Anam Isaković, Jasenka Šunjića, Kenana Bajramovića i Emu Zećo. Kao gosti koncerta nastupili su: band Profetes iz Kiseljaka, VIS Novo nebo iz Zenice, Limena glazba ,,Lašva’’ Nova Bila te učenici Srednje muzičke škole Zenica.

Kao i prethodnih godina glavni dirigent bio je profesor Davorin Bošnjaković, a uz njega program su osmislile djelatnice zeničkog KŠC-a: Vesna Jovanović Lončar, Lidija Solo, Dijana Krišto i Sanja Relota uz podršku tehničke službe.