Drugu godinu u nizu uspješno realizirane božićne likovno-kreativne radionice za djecu pod vodstvom Jelene Androšević i Sandre Zrnić

Drugu godinu u nizu uspješno realizirane božićne likovno-kreativne radionice za djecu pod vodstvom Jelene Androšević i Sandre Zrnić. Ukupno su održane 3 radionice u periodu od 2. do 15. prosinca.

Učiteljice Osnovne škole ”Bila” Jelena Androšević i Sandra Zrnić i ove godine uspješno su realizirale božićne kreativne radionice za djecu. Radionice su se održavale u HKC-u Nova Bila, a nama je bilo zadovoljstvo da im možemo ponuditi svoj prostor.

Sandra Zrnić i Jelena Androšević ističu sljedeće: Uz puno zabave, igre, kreativnosti i dječje mašte na zadovoljstvo i velikom odazivu djece, ovim putem se želimo zahvaliti svim roditeljima, djeci kao i svim koji su nas podržali u ostvarivanju ovog lijepog projekta. Zadovoljstvo nam je vidjeti dječji osmijeh na licu kao i nestrpljivost svake nove radionice. Od srca se zahvaljujemo HKC-u na prostoru koji ste nam ustupili. Djeci poručujemo da se uskoro družimo opet s novim radionicama i kreativnim izazovima. Želimo svima čestit Božić.