Kazalište mladih ,,Korifej” kao predstavnik Bosne i Hercegovine nastupilo na Repassage festivalu u Srbiji. Vanja Džambas osvojila nagradu publike za glumicu večeri trećeg natjecateljskog dana festivala.

Kao pobjednici državnog teatarskog festivala FEDRA 2023. Kazalište mladih KORIFEJ bilo je predstavnik Bosne i Hercegovine na Repassage festivalu u Ubu, Republika Srbija.

Kako mu i sam naziv kaže, festival je to na kojemu se ponovno natječu državni pobjednici iz šest zemalja bivše Jugoslavije.

Stručni žiri festivala sačinjen je od profesionalaca teatra i to dramaturga Željka Hubića, glumca Zorana Ćosića i redatelja Erola Kadića.

Kazalište mladih KORIFEJ natjecalo se sa predstavom ,,Ženski snovi” prema tekstu Ane Dragozet, u režiji Anele Križanac, a igrali su Branka Stjepanović, Vanja Džambas, Anita Grabovac i Anela Križanac. Tehnička podrška Gabrijel Grubešić.

Rezultati ovog kazališnog natjecanja bit će poznati 9.11., a do tada s radošću objavljujemo kako je, prema žiriju publike, glumica večeri trećeg natjecateljskog dana bila naša Vanja Džambas u ulozi šalteruše Marine.

Čestitamo Vanja i radujemo se novim igranjima.