S predstavom ,,Ženski snovi” Kazalište mladih ,,Korifej” dostojno predstavilo Bosnu i Hercegovinu na 17. Međunarodnom festivalu kazališta u Vodicama

Na festivalu u Vodicama nastupile su amaterske kazališne skupine, koje su prethodno pobijedile na državnim festivalima u: Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Podsjećamo, Kazalište mladih ,,Korifej” je u srpnju ove godine osvojilo nagradu za najbolju predstavu na festivalu FEDRA u Bugojnu i time steklo pozivnicu za međunarodni festival u Vodicama. Nagrađena predstava ,,Ženski snovi” u Vodicama je izvedena u subotu 30.9. u Kulturnom centru Vodice. Festival nije imao natjecateljski, nego revijalni karakter s ciljem da se pobjedničke skupine umreže i započnu prekogranične suradnje s ciljem produciranja još kvalitetnijeg teatarskog programa.

Na ovom međunarodnom festivalu hrvatske i strane kazališne skupine međusobnim gledanjem predstava i druženjem dobivaju mogućnosti razmjene iskustava i međukulturne razmjene, kreativnog stvaralaštva i daljnjeg razvijanja međunarodne suradnje.

Predstava ,,Ženski snovi” nastala je u produkciji Kazališta mladih KORIFEJ.
Autorica teksta: Ana Dragozet
Režija: Anela Križanac
Igraju:
Anita Grabovac
Branka Stjepanović
Vanja Džambas
Anela Križanac

Tehnička podrška:
Gabrijel Grubešić