Pidžama za šestero odigrana u Sv. Ivan Zelina. Ilijana Budimir Trupina dobila nagradu za ,,Glumca večeri”.

U petak 8. rujna 2023. godine „Pidžama za šestero“ odigrana je na Zamka festu u Sv. Ivan Zelina u predivnoj dvorani Kraluš.

Organizatori festivala su Zelinsko amatersko kazalište ZAMAK i Pučko otvoreno učilište sv. Ivan Zelina. Pokrovitelj festivala je Hrvatski sabor kulture. Ni Zelinska publika nije ostala imuna na odličan humor već uigranih glumaca kojima je ovo bilo čak 27. igranje predstave „Pidžama za šestero.“

Nagradu za „GLUMCA VEČERI“ dobila je Ilijana Budimir Trupina, koja igra kuharicu Suzu. Ilijana je publici rekla kako nagradu dijeli sa svojim kolegama, koji možda imaju i teže uloge, ali je uloga kuharice Suze jako slična njezinom karakteru, a imala je više slobode da ubaci i humor, koji joj je inače jača strana.

U svakom slučaju, odavno nam je jasno kako se ovdje radi o odličnoj ekipi, odličnom timu koji nas predstavlja i promovira diljem regije. Publika je na zabavi konstantno ponavljala replike iz predstave što nam govori o tome koliko su uživali. Neki su čak prilazili i govorili kako su se nasmijali do suza. Glumcima čestitamo, a organizatorima zahvaljujemo na pozivu u ime JU Hrvatski kulturni centar i Gradskog kazališta mladih „Vitez“ u čijoj koprodukciji je rađena predstava.