Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila svirala himne BiH i RH prije utakmice humanih zvijezda u Travniku

Na stadionu Pirota u Travniku jučer je odigrana humanitarna nogometna utakmica između humanih zvijezda Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila imala je veliku čast što je svirala himne Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske prije početka utakmice.

Utakmici je prisustvovao i legendarni Miroslav Ćiro Blažević, koji je početkom travnja proglašen počasnim građaninom u rodnom Travniku, a sada mu je to priznanje i službeno dodijeljeno.

Pred ispunjenim tribinama travničkog stadiona humane zvijezde su odigrale izvrsnu utakmicu s čak 10 golova (konačni rezultat bio je 5:5), a sva zarada od ulaznica bit će proslijeđena dvjema travničkim srednjim školama, KŠC-u Petar Barbarić te Mješovitoj srednjoj školi Travnik.

Limena glazba se dugo pripremala za ovaj nastup, te su svi zadovoljni izvedbom himni. Zahvaljujemo se organizatoru udruženju Pront na pozivu i čestitamo na odličnom organiziranom humanitarnom događaju, koji je odjeka imao u cijeloj Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Pored drugih uzvanika iz svijeta sporta, politike i medija događaju su prisustvovali i Šef delegacije EU u BiH Johann Sattler, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić te mnogi drugi.

Utakmica humanih zvijezda BiH i RH, Travnik 05.05.2022.