Izbor najboljeg sportaša KSB. Nastupili Limena glazba i VS Lašvanske dive.

Na manifestaciji “Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2021. godinu”, koja je 25.02.2022. održana u Bugojnu, u glazbenom dijelu programa nastupili su Limena glazba ,,Lašva Nova Bila i Vokalni sastav Lašvanske dive.

Dive pod vodstvom profesorice Nanarele Bajo otpjevale dvije pjesme: More soko pie i Uz tebe smo, Bosno i Hercegovino. Limena glazba pod vodstvom profesora Josipa Popovića odsvirala je: Tiger Rag, Gonna Fly Now, When the Saints, Just a Closer Walk With Thee te Yakety Sax uz solistu Joška Grebenara na saksofonu.

Manifestacija je održana u Svadbenom salonu „Olimpik“, a domaćin je bila Općina Bugojno na čelu sa načelnikom Hasanom Ajkunićem i Sportskim savezom općine Bugojno. Organizator manifestacije je bio Sportski savez Kantona Središnja Bosna, pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna.

Najuspješnijim sportašima u 2021. godini na području KSB proglašeni su Mario Krieziu iz Karate kluba ,,Master’’ Bugojno te Marija Štetić iz Hrvatskog taekwondo kluba ,,Hvojnica’’ iz Fojnice.

LG i Dive. Sportaš KSB. 25.02.2022.