VS Lašvanske dive nastupile na koncertu u KŠC Sv. Pavao Zenica

U petak 15. listopada 2021. godine Vokalni sastav „Lašvanske dive“ nastupile su u Zenici na koncertu koji je organiziran u čast Drage Kozomarića, istaknutog glazbeno-scenskog i folklornog koreografa. Ovim koncertom, kao i cijelom organizacijom oko istog, željelo se iskazati iznimno poštovanje za sve što je učinio za zenički Napredak od obnoviteljske skupštine 1990./2000. Koncert je održan u Katoličkom školskom centru Sv. Pavao Zenica.

Pod voditeljstvom profesorice Nanarele Bajo Dive su izvele 2 skladbe: Naranču i More sokol pie uz solisticu Veroniku Kolak i glasovirsku pratnju profesora Josipa Popovića. I ovim nastupom Dive su predstavile svoj rad i JU Hrvatski kulturni centar Nova Bila pod čijim krovom djeluju.

Pred Divama je do kraja godine puno nastupa, a najvažniji zadatak je realizacija snimanja svoje druge autorske pjesme „Uz tebe smo Bosno i Hercegovino“, za koju je tekst i glazbu napisala članica Diva Ivana Janko Stupar. Divama od srca čestitamo na odličnom nastupu, na ustrajnosti i ogromnom trudu koji ulažu kako bi svaki sljedeći nastup bio bolji od prethodnog.

Lašvanske dive, KŠC Zenica. 15.10.2021.