,,Pidžama” po drugi put napunila Kazališnu dvoranu u Vitezu

Nakon premijernog igranja u lipnju ove godine, u Kazališnoj dvorani Vitez sinoć je po drugi put  odigrana predstava „Pidžama za šestero“, čiju režiju i adaptaciju teksta Marca Camelottija potpisuje Marko Mirković.

Jučerašnje igranje predstave je već šesto po redu. Pored dva igranja u Vitezu, Pidžama za šestero” odigrana je još: na maloj sceni Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila, u kino dvorani Busovača, u amfiteatru Osnovne škole „Dubravica“ i na vanjskoj sceni Baletne škole u Kaštel Kambelovcu. Sljedeći nastupi su: 12. listopada u Domu kulture Žepče, a nakon toga 23. listopada u Somboru.

Pored redatelja Marka Mirkovića, za ogromnu dozu smijeha publike ,,krivi” su: Ivanela Brković – Žana, Slaven Katava – Bernard, Bruno Grebenar – Robert, Ilijana Budimir Trupina – Suza, Ana Gabrić – Suzi i Matej Baškarad – Hrvoje. Predstava je rađena u koprodukciji JU Hrvatski kulturni centar Nova Bila i Gradskog kazališta mladih Vitez, a izvršni producenti su Dragan Đido i Ivan Sajević. Glumci se zahvaljuju izvrsnoj publici, a posebno velikom broju onih koji su predstavu pogledali više puta. Kažu da nakon ove predstave imaju težak zadatak, a to je kako je nadmašiti.

Veliko BRAVO za vrijednu ekipu!

Pidžama za šestero, Vitez. 30.09.2021.