Predstava Pidžama za šestero održana u Osnovnoj školi Dubravica

U srijedu 30. lipnja 2021. godine u amfiteatru Osnovne škole “Dubravica” odigrana je predstava “PIDŽAMA ZA ŠESTERO” u izvedbi kazališne skupine JU Hrvatski kulturni centar Nova Bila i Gradskog kazališta mladih Vitez. Predstavu je režirao naš dragi Marko Mirković, diplomirani glumac koji se odlično snašao u radu s odraslom scenom i koji je sigurno od strane glumaca cijenjen kao profesionalac.

U predstavi igraju: Ivanela Brković, Slaven Katava, Ilijana Budimir Trupina, Bruno Grebenar, Ana Gabrić Matej Baškarad. Izvršni producenti su Ivan Sajević i Dragan Đido.  Ova vrijedna ekipa u vrlo kratkom vremenskom periodu predstavu je odigrala već treći put, a niz se uskoro nastavlja.

Nakon prve premijere koja je odigrana u kazališnoj dvorani Vitez  uslijedio je poziv od ravnateljice OŠ “Dubravica” gospođe Olge Krezić da gostujemo u predivnom amfiteatru škole. Poziv je rado prihvaćen i datum vrlo brzo dogovoren. Naša draga Olga se potrudila oko organizacije i poziva publike koja je odlično reagirala na predstavu i do suza se nasmijala. Reakcije su bile odlične čak i od onih koji su drugi put gledali predstavu što nas posebno raduje.

Nakon predstave glumce je predstavio Ivan Sajević koji se zahvalio publici, a veliko HVALA uputio je našoj prijateljici Olgi Krezić koja je besplatnim ulazom počastila sve posjetitelje predstave. Nakon predstave publika je zajedno s glumcima uživala u specijalitetima cateringa Milano i neponovljive Tanje Mlakić.

Predstava Pidžama za šestero, OŠ Dubravica. 30.06.2021.