Okupljanjem na izletištu Strugica članovi Limene glazbe priveli sezonu kraju. Slijedi ljetna stanka.

Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila privela je kraju još jednu sezonu. Završene su sve glazbene aktivnosti, probe i nastupi, a ponovno okupljanje je početkom devetog mjeseca (a možda i ranije, ako to obveze i nastupi budu zahtijevali).

Pošto je vrijeme roštilja i ljetnih okupljanja na raznim izletištima u prirodi, članovi Limene glazbe odabrali su zasigurno najljepše takvo izletište u Novoj BilojStrugicu u Pokrajčićima. Ovo novoizgrađeno izletište nalazi se tik uz naselje, a opet je izolirano šumom i s njega seže prelijep pogled na cijelu Novu Bilu, pa sve do Novog Travnika i Viteza.

Iako je Limena glazba konstantno održavala probe na kojima je vježbala i nadograđivala svoj repertoar, ova sezona nažalost nije bila bogata nastupima (zbog ograničenja vezanih za COVID-19). Međutim s dolaskom ljeta i ukidanjem mjera uspjeli smo realizirati jedan nastup u Novom Travniku te snimiti spot za pjesmu ,,Kad bulbuli pjevaju”. Spot je u fazi postprodukcije i uskoro će biti objavljen.

Svim članovima Limene glazbe ,,Lašva” Nova Bila želimo ugodno i sunčano ljeto, a s devetim mjesecom idemo u nove glazbene pobjede.