Novoizabrani načelnik Travnika posjetio HKC Nova Bila

Novoizabrani načelnik Općine Travnik g. Kenan Dautović danas je posjetio HKC Nova Bila te se upoznao s djelatnicima ustanove, kao i s radom HKC-ovih sekcija.

U ugodnom razgovoru i opuštenoj atmosferi ravnatelj Đido je novom načelniku predstavio povijest HKC-a i njegov značaj za Novu Bilu, a time i grad Travnik. Govorilo se i o dosadašnjoj uspješnoj suradnji općine i naše javne ustanove čiji je osnivač upravo Općina Travnik.

Načelnik Dautović je napomenuo kako je siguran da će se dobra suradnja nastaviti i za vrijeme njegovog mandata. Istaknuvši opći značaj kulture – koja treba biti jedan od glavnih brendova Travnika, te da u tome svojstvu treba potaknuti zajedničke inicijative i projekte ustanova i organizacija koje djeluju na području općine.  Sastanku je također nazočio i direktor Centra za kulturu Općine Travnik g. Taik Ganić, zaokruživši pozitivne vibracije novog načelnika prema javnim ustanovama s područja kulture.

Pošto je g. Dautoviću danas bio 55. rođendan, od HKC-a je kao poklon dobio nalivpero i knjigu ,,Srednjovjekovna župa Lašva” autora Nikole Lovrinovića, uz želje za dobro zdravlje i uspješan mandat.