HKC postavio promotivni banner u Novoj Biloj

👉JU Hrvatski kulturni centar Nova Bila odlučio je lokalnoj zajednici darovati promotivni prostor na kojemu se nalaze sve obrazovne, kulturne i športske organizacije u Novoj Biloj. 👉Ukupno 17 organizacija (škole, ustanove, udruge, športski klubovi, sekcije i društva), što pokazuje veliko duhovno bogatstvo Nove Bile, koja, iako je malo mjesto, ima mnogo toga ponuditi za život.
 
👉Na banneru se nalaze isključivo organizacije javnog i nevladinog karaktera koje svojom djelatnošću spadaju pod resorno Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa.
 
➡Želimo naglasiti da će promotivni prostor moći koristiti sve organizacije iz Nove Bile za promociju svojih događaja i manifestacija, pa ovim putem molimo sve zainteresirane da kada dođe vrijeme za promociju određenog događaja od javnog interesa da nam se obrate. Korištenje promotivnog prostora se neće naplaćivati.
 
👉Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u kreiranju i postavljanju ovoga bannera. Od osmišljavanja idejnog rješenja, grafičkog posla i tiskanja do građevinskih i instalaterskih radova. Naglašavamo da ovo nije konačni izgled promotivnog prostora, jer uskoro će se instalirati osvjetljenja te ofarbati betonska konstrukcija, a s proljećem ćemo posaditi novu travu.
 
JU Hrvatski kulturni centar Nova Bila
Limena glazba Lasva Nova Bila
➡Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik – Područni odjel Nova Bila
Kazaliste Mladih Korifej
Vokalni sastav “Lašvanske dive”
➡Mala škola puhača
➡Mala škola stranih jezika
➡Dječji zbor Radost
Udruga “Čuvarica tradicije”
Osnovna škola “Nova Bila”
➡Srednja škola ,,Travnik” Nova Bila
Nogometni Klub Nova Bila
Rukometni klub “Nova Bila” Nova Bila
Judo Klub Nova Bila
Karate klub Nova Bila
➡Klub športskih ribolovaca: sekcija Nova Bila-Travnik
➡Lovačko društvo ,,Sokol” Nova Bila
Hrvatsko planinarsko društvo ,,Sveti Duh” Nova Bila