Snimanje i produciranje ,,Božića u Travniku 2020”

                                                                                                                      

Posljednjih nekoliko tjedana u prostorima HKC-a Nova Bila struji ogromna kreativna energija. U tijeku je snimanje i produciranje Božićnog koncerta ,,Božić u Travniku 2020 ”.

  • preko stotinu izvođača
  • osam glazbenih sastava s područja Nove Bile
  • sedam mjeseci pripreme
  • jedan koncert kao rezultat i jedno veliko glazbeno srce koje poklanjamo Novoj Biloj, Travniku i šire.

Zahvala svima koji sudjeluju na projektu, a mnogo nas je: od ravnatelja i ostalih djelatnika HKC-a, do režisera, producenta, snimatelja, scenografa, tehničke podrške, voditelja sastava do onih možda i najbitnijih, a to je preko stotinu glazbenica i glazbenika – članova osam glazbenih sastava s područja Nove Bile.

Koncert ,,Božić u Travniku 2020” premijerno će biti objavljen na Facebook profilu HKC-a na Badnjak, a TV premijera će biti 27. prosinca na BHTV-u, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Koncert se realizira u sklopu projekata Limene glazbe ,,Lašva” Nova Bila: ,,Glazbeni Božić u Lašvanskoj dolini” čiji su donatori: Federalno ministarstvo kulture i športa Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna. Također, ovaj božićni koncert je završna aktivnost projekta ,,Jačanje glazbenih sastava mladih u Novoj Biloj” – dio projekta ,,Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo – EMBRACE, koji financira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).