Upis novih polaznika u Malu školu puhača

                                                                                                                      

Projektom, ,,Jačanje glazbenih sastava mladih u Novoj Biloj” radimo na povećanju kapaciteta pet glazbenih sastava i jednog kazalište mladih. Nositelj projekta je Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila, a ciljna grupa su članovi sljedećih sastava:

  • Male škole puhača (Limene glazbe),
  • Radionice pjevanja VS Lašvanske dive,
  • Kazališta mladih Korifej,
  • Ansambla gitara HKC-a,
  • Dječjeg zbora ,,Radost”
  • Zbora Osnovne škole Nova Bila.

Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila u suradnji s Osnovnom školom Nova Bila i Hrvatskim kulturnim centrom Nova Bila vrši upis novih polaznika u našu Malu školu puhača.

Pozivamo sve osnovnoškolce zainteresirane za neki od sljedećih instrumenata (klarinet, flauta, saksofon, truba i tenor) da se jave na naš Facebook profil ili na broj telefona 063 335 725.

Mala škola puhača osnovana je 2004. godine. Kroz njene redove prošle su desetine polaznika, a mnogi sadašnji članovi Limene glazbe ,,Lašva” Nova Bila svoje prve sviračke lekcije naučili su upravo u Maloj školi puhača.

Voditelj sekcije je profesor Josip Popović.

Upis polaznika u Malu školu puhača aktivnost je projekta ,,Jačanje glazbenih sastava mladih u Novoj Biloj”, koji se provodi u sklopu projekta ,,Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo – EMBRACE”, koji financira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).