VS Lašvanske dive nastupile na manifestaciji ,,Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2019. godinu”

U petak 21.02.2020. u Centru za kulturu općine Travnik održana je manifestacija ,,Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2019. godinu”. Manifestaciju je organizirao Sportski savez SBK/KSB pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa SBK.

U zabavnom dijelu programa, kao i prethodnih godina, nastupile su VS Lašvanske dive s pjesmom Zelena naranča. Uz Lašvanske dive nastupili su još i: Hor Centra za kulturu općine Travnik, KUD Borac te plesni par Valentina Vavro i Vedran Marčeta.

VS Lašvanske dive Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila su jedan od najpoznatijih vokalnih sastava u našem kantonu, što potvrđuje činjenica da redovito dobivaju pozive da svojim nastupom uveličaju razne javne manifestacije, kao što je Izbor najboljeg sportaša kantona. Dive djeluju od 2014. godine, a trenutno imaju 10 članica.

Za najboljeg sportaša SBK u 2019. godini u kategoriji momčadskih sportova izabran je Goran Biljaka, rukometaš MRK Sloga Uskoplje, koji je svoju sada već dugotrajnu karijeru počeo upravo u Novoj Biloj u Rukometnom klubu Nova Bila. Goranu ovim putem od srca čestitamo na ovom vrijednom priznanju. Best porn site https://noodlemagazine.com – Watch porn.

Za najbolju mušku ekipu i sportski kolektiv izabran je MRK Sloga Uskoplje. Najbolji sportaši kantona u pojedinačnim sportovima su Velid Pidro, član Taekwondo kluba Bugojno, te Lolita Furundžija, članica Judo kluba Vitez.