U prepunoj Kazališnoj dvorani u Vitezu ,,Korifej” odigrao ,,Umišljenog bolesnika”

Kazalište mladih ,,Korifej” je odigralo drugu reprizu predstave ,,Umišljeni bolesnik”. Kao i na premijeri u HKC-u prije nekoliko tjedana, dvorana je bila krcata, što je potvrda da je ovdašnja publika prepoznala rad Kazališta mladih ,,Korifej”.

Dvoranom su odzvanjali smijeh i pljesak koji su glumcima značili da ispunjavaju svoju misiju – razveseliti i rasteretiti publiku od sumorne svakodnevice. Nakon predstave publika je prilazima glumcima i od srca čestitala i zahvalila na lijepoj predstavi.

Prenosimo vam i neke od reakcija publike koja je sinoć gledala predstavu:

“… višeminutni aplauz i ovacije kojim vas je publika nagradila govori o kvaliteti predstave, bila mi je velika čast i zadovoljstvo prisustvovati, gledati i uživati u tvojoj glumi a i režiji same predstave. Respekt, želim vam puno sreće u daljem radu i novih predstava.”
Nenad

“Predstava odlična… Uživali smo…”
Ankica

“Predstava vrh, sve pohvale i pozdravi.”
Zore

“Divni ste bili, savršeno, savršeno!”
Edna

“Super ste, vidjelo se po prepunoj dvorani!”
Ljubica

“Super je bilo, baš smo se ismijali!”
Janja

Voditeljica Kazališta i režiserka ove predstave Anela Križanac zahvaljuje se publici na velikom odazivu koje je iznimno priznanje djelovanju ,,Korifeja”. Također ističe ,,da mi vođeni njihovom podrškom s našom hit predstavom idemo dalje veselo i s osmijehom pred najradosnije blagdane koji su pred nama , te najavljuje nove nastupe u: Kiseljaku, Mostaru, Bugojnu, Travniku, Bihaću, Tuzli i Orašju”.