„Korifej“ u posjeti Sarajevo Film Festivalu

Naše malo kazalište dobilo je priliku posjetiti festival sestrinske umjetnosti, Sarajevo Film Festival. Povod tome je bio i više nego opravdan, 19. kolovoza naša je voditeljica Anela Križanac imala premijeru svog filma „Bit ćete mi svjedoci“ na Festivalu u okviru programa BH Filma.

Film govori o mladim ljudima koji su svoj život odlučili posvetiti čineći dobro za sebe, pomažući drugima, a sve na slavu Bogu kroz Franjevačku mladež (FRAMU). Preporučujemo svima da odgledaju ovaj film s nadom da će ih nadahnuti vedrina i požrtvovnost mladih ljudi o kojima film govori.

Ovaj mali izlet s velikim povodom napravili smo kako bi podržali našu voditeljicu. Posjetili smo crveni tepih, odgledali izuzetan film i prošetali se ulicama Sarajeva koje su veličanstvene u ovom trenutku, svaki kutak je prepun festivalskog duha. Mi se nadamo da ćemo imati priliku ponovno posjetiti Sarajevo Film Festival kako bi pogledali novi film naše i vaše Anele Križanac. Neka joj film bude uspješan kao i sve predstave koje nam je do sada podarila. „Korifej“.