U Vitezu održana likovna izložba ,,Jedinstvo različitosti”. U glazbenom dijelu programa nastupile naše Mia Dražetić i Ena Dujmović.

Galerija “OVNAK” u Vitezu jučer je bila domaćin likovne izložbe pod nazivom ,,Jedinstvo različitosti”. U glazbenom dijelu programa nastupile su Mia DražetićEna Dujmović (klasa nastavnice Lucije Džepina), polaznice našeg područnog odjela Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca Novi Travnik, s izvedbom ,,Sonatina op.163. br.6” od A. Diabelli.

Izložba je bila humanitarnog karaktera i dio je projekta ,,Umjetnost bez granica”, kojeg provode škole Zagrebačke županije, a autori izloženih umjetničkih djela su nastavnici likovnog odgoja iz škola s područja Zagrebačke županije.

Jedan od nositelja ovoga projekta je i Osnovna škola “Ivan Benković” iz Dugog Sela, s kojom Osnovna škola Nova Bila ima potpisan sporazum o suradnji, a sa spomenutom školom je surađivala i naša Limena glazba u sklopu našeg projekta ,,Kulturom u Europu”, kada smo u prosincu prošle godine posjetili upravo Dugo Selo i Advent u Zagrebu.

Osnovna glazbena škola, Likovna akademija, Ovnak Vitez. ,,Jedinstvo različitosti''. 19.05.2019.