Polaznice OGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik: Antonela, Ena, Mia i Mihaela, osvojile nagrade na Internacionalnom festivalu ,,AKORDEON ART plus 2019” u Istočnom Sarajevu

U Istočnom Sarajevu se od 14. do 17. svibnja održava Internacionalni festival ,,AKORDEON ART plus 2019”, kojeg zajedno organiziraju Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Asocijacija za njegovanje akademske muzike ,,Novi zvuk“ 

U sklopu festivala održava se 10. Internacionalni festival harmonike te 2. Međunarodno takmičenje pijanista na kojemu su nastupile i polaznice Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca Novi Travnik: Područni odjel Nova Bila.

Ena Dujmović i Mia Dražetić, u klasi prof. Lucije Džepina, su osvojile II. nagradu u kategoriji kamernih sastava. Mihaela Radić i Antonela Augustinović, u klasi profesorica Lucije Džepina i Andrijane Lončarević, su također u kategoriji kamernih sastava osvojile II. nagradu.

Ovim putem našim mladim glazbenicama čestitamo na osvajanju nagrada, koje su rezultat truda i rada kojeg one ulažu zajedno sa svojim nastavnicama Lucijom i Andrijanom.