Učenici Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca Novi Travnik osvojili nagrade na međunarodnom natjecanju ,,Primavera” u Bijeljini

Učenici i nastavnici Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca Novi Travnik ostvarili su odličan rezultat na IV. Internacionalnom festivalu muzike „Primavera“, održanom proteklog vikenda (21.-24. ožujka) u Bijeljini. U disciplini klavir solo osvojili su jednu prvu, dvije druge i dvije treće nagrade.

Iz Područnog odjela Nova Bila, koji djeluje u sklopu HKC-a Nova Bila, u klasi profesorice Lucije Džepina učenice Mia Dražetić (74,33 boda) i Ena Dujmović (74 boda) su u II. kategoriji osvojile treće nagrade.

Prvu nagradu (90 bodova) u III. kategoriji osvojio je David Šapina iz Novog Travnika u klasi profesora Darka Dujmušića.

U I. kategoriji drugu nagradu (89 bodova)osvojio je Amar Helda iz P.O. Vitez u klasi profesorice Ivane Kuzmanović.

U III. kategoriji drugu nagradu (86 bodova) osvojila je Mirna Blaž iz P.O. Vitez u klasi profesorice Ivone Franjić. Potporu u Mirninom odlasku na natjecanje pružila je profesorica Anita Laštro.

Stručni ocjenjivački sud činili su eminentni glazbeni pedagozi Aleksandar Serdar (Beograd), Helena Davidović (Šabac) i Slađana Dedić (Tuzla).

Natjecanje je održano od 21. do 24. ožujka u organizaciji Udruženja građana „Muzički umjetnici Semberije“ u prelijepom ambijentu Etno sela „Stanišići“.

Čestitke učenicima i nastavnicima na postignutom uspjehu te roditeljima na pruženoj potpori u realizaciji odlaska na natjecanje u Bijeljinu!

Copy www.e-skole.ba

Osnovna glazbena škola, Primavera. 21.-24.03.2019.