VS Lašvanske dive nastupile na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Travnik povodom današnjeg Dana općine Travnik

Povodom Dana općine (21.03.) danas je u sali Centra za kulturu općine Travnik s početkom u 11 sati održana svečana sjednica Općinskog vijeća Travnik. Svečanu sjednicu je otvorila predsjedateljica općinskog vijeća gđa Vlatka Lovrinović, a nazočili su joj brojni uzvanici iz političkog, kulturnog i društvenog života naše općine. Program su vodili Aldijana Dizdar i član HKC-a Nova Bila Matej Baškarad.

Uz naše VS Lašvanske dive u glazbenom dijelu programa nastupio je i Dječji zbor JU Obdanište Travnik te Ženski hor Centra za kulturu “Travničanke”. Dive su pritom otpjevale pjesmu Mudri starac autorice Sanje Grabovac, a pjesma je pisana i posvećena Travniku.

Podsjećamo da je program obilježavanja ovogodišnjeg Dana općine Travnik počeo 15. ožujka te će trajati sve do kraja mjeseca. U njemu sudjeluju brojna udruženja, klubovi i sekcije iz svih sfera društvenog, sportskog i kulturnog života općine Travnik, a predviđeno je održavanje gotovo stotinu raznih događaja.

Naša Javna ustanova Hrvatski kulturni centar Nova Bila sudjelovat će s tri aktivnosti:

  • defile Limene glazbe ,,Lašva” Nova Bila kroz glavnu gradsku ulicu uoči samog Dana općine (20.03.2019.)
  • nastup VS Lašvanske dive na svečanoj sjednici općinskog vijeća (21.03.2019.)
  • premijera predstave ,,Klub mrzitelja” našeg Kazališta mladih ,,Korifej”, koja će se održati u sali HKC-a Nova Bila 29. ožujka u 17 sati.
Lašvanske dive, Svečana sjednica općinskog vijeća. 21.03.2019.