Sinoć održan JU HKC-ov Božićni koncert ,,Božić u Travniku”. Zahvaljujemo publici na velikom odazivu.

JU Hrvatski kulturni centar Nova Bila održao je sinoć u Centru za kulturu općine Travnik dvanaesti po redu tradicionalni Božićni koncert ,,Božić u Travniku”. Koncert je organiziran zajedno s Limenom glazbom ,,Lašva” Nova Bila i Vokalnim sastavom Lašvanske dive, koji su još početkom devetog mjeseca počeli s pripremama glazbenih aranžmana i probama na kojima je cjelokupni program i pripremljen.

U programu koji je trajao gotovo 90 minuta, nastupilo je devet glazbenih skupina: DJEČJI ZBOR HKC-a, LAMPOŠI, FORTE FORTISSIMO, ŽENSKI SASTAV MJEŠOVITOG ZBORA KŠC-a, MALA ŠKOLA PUHAČA, ORKESTAR SREDNJE GLAZBENE ŠKOLE JAKOVA GOTOVCA NOVI TRAVNIK, VS LAŠVANSKE DIVE te LIMENA GLAZBA ,,LAŠVA” NOVA BILA. Program je predvodila naša Anela Križanac koja je pripremila i audio-uvod u koncert.

Također je nastupilo i pet solistkinja i solista: Matea Popović, Ilijana Budimir Trupina, Slaven Čović, Davorin Bošnjaković i fra Emanuel Josić koji je svojim tenorom ponovno oduševio sve prisutne. Soliste je pratio orkestar Limene glazbe predvođen dirigentom Josipom Popovićem. Nakon završetka koncerta za posjetitelje je bio organiziran domjenak za koji je bio zaslužan Catering Milano Novi Travnik.

Ovim putem se svim izvođačima zahvaljujemo na suradnji te čestitamo na odličnom nastupu. Zahvaljujemo se također i našoj dragoj publici koja je i ove godine ispunila salu Centra za kulturu općine Travnik. Posebno se zahvaljujemo našim donatorima koji su putem svojih javnih natječaja podržali ovaj projekt, a to su Općina Travnik i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Kantona Središnja Bosna.

Želimo vam Čestit Božić te sretnu i uspješnu Novu 2019. godinu, u kojoj ćemo, nadamo se, imati 13. po redu Božićni koncert ,,Božić u Travniku”.

Božićni koncert ,,Božić u Travniku''. 21.12.2018.