Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila i Vokalni sastav Lašvanske dive povodom Adventa putuju u Zagreb i Dugo Selo

U sklopu HKC-ovog projekta ,,Kulturom u Europu” kojeg financira Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Kantona Središnja Bosna, Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila i VS Lašvanske dive u subotu 8. prosinca putuju u Zagreb i Dugo Selo.

U Dugom Selu će zajedno nastupiti na 7. Božićnom sajmu ,,Anđelek fest” kojeg organiziraju Turistička zajednica Grada Dugog Sela i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo.

Anđelek fest je tradicionalni jednodnevni božićni sajam koji se ove godine u Dugom Selu održava sedmi put po redu (subota, 8. prosinca). Cjelokupni program će se izvesti na vanjskom i unutarnjem prostoru Dvorane „Preporod“ od 10 do 20 sati, a nastup naše Limene glazbe i naših Diva predviđen je u 18 sati.

Nakon nastupa u Dugom Selu, planiran je odlazak do Zagreba gdje će naši članovi uživati u čarima Adventa u Zagrebu. Povratak iz Zagreba je planiran u nedjelju u kasnim poslijepodnevnim satima.

Proteklih tjedana Limena glazba i Lašvanske dive marljivo pripremaju svoj program božićnih pjesama i kompozicija koje će izvoditi na brojnim nastupima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, a među kojima su: 25. Obljetnica Bijelog puta, tradicionalni HKC-ov božićni koncert ,,Božić u Travniku”, Božićno-novogodišnji  koncert u Travniku i drugi.