VS Lašvanske dive na XI. Međunarodnom susretu klapa u Trebižatu

Nakon nastupa u Jajcu u četvrtak na obilježavanju obljetnice oslobađanja grada, VS Lašvanske dive su u petak (14. rujna) nastupale na XI. Međunarodnom susretu klapa u Trebižatu.

Susret je održan na otvorenom platou Doma kulture Trebižat, a u sklopu proslave 93. godišnjice postojanja i rada HKUD „Seljačka sloga“Trebižat.

Dive su u sklopu svoga nastupa otpjevale ,,Naranču” i ,,Srebrenu Bosnu”, a ovim putem se zahvaljuju profesoru Tomislavu Sušcu na pozivu te svim sudionicima i organizatoru na lijepom druženju.

Osim Lašvanskih diva nastupili su još i: Ženska klapa ,,Lira” -Trebižat, Muška klapa ,,Trebižat” – Trebižat, Muška klapa ,,Sveti Nikola” – Metković, Muška klapa ,,Concordia” – Međugorje, Muška klapa ,,Herceg” – Međugorje, Mješovita klapa ,,Na kantunu” – Opuzen, Muška klapa ,,Zvizdan” – Posušje, Ženska klapa ,,Alata” – Podgorica te posebni gosti večeri Muška klapa ,,Contra” – Split.

Nakon programa upriličen je bogat domjenak na kojem su se kroz opušteno druženje pjevale klapske pjesme svih sudionika.

Spomenimo još da su sve klape koje su nastupile dobile melodiku od MUSIC SHOP BROTHERS Ljubuški, a od organizatora prigodne zahvalnice.

Lašvanske Dive, Međunarodni susret klapa, Trebižat. 14.09.2018.