Ekološki kviz ”Lijepa naša” u OŠ Nova Bila: Članice HKC-a i OGŠ Jakova Gotovca iz Novog Travnika, Mia Dražetić i Ena Dujmović odsviranom skladbom uveličale natjecanje

U Osnovnoj školi Nova Bila održan je tradicionalni Kviz iz ekologije pod nazivom ”Lijepa naša”. Na natjecanju je nastupilo 17 škola iz Srednjobosanske županije s hrvatskim školskim programom. Ukupno je sudjelovao 51 osnovnoškolac, a prvo mjesto osvojili su predstavnici  Osnovne škole Uskoplje, drugo mjesto su zauzeli učenici OŠ Stara Bila, a domaćini, naši Novobiljani, osvojili su hvale vrijedno treće mjesto. Ovim putem čestitamo svim sudionicima i osvajačima nagrada.

U glazbenom programu nastupile su i dvije naše članice, polaznice HKC-ovog područnog odjela Osnovne glazbene škole ”Jakov Gotovac” iz Novog Travnika, Mia Dražetić i Ena Dujmović sa skladbom ”Dance from Quadrille” od Burgmullera. Napomenimo da su Ena i Mia, u klasi prof. Lucije Džepina, na nedavno održanom Federalnom natjecanju glazbenika osvojile drugo mjesto.